reede, 24. märts 2017

Kanatortillad





Kogus; 8 tk


Koostisosad:
Tortillad - 8 tk
Kanafilee - 300 g ehk kaks fileed
Kirsstomatid - 300 g
Lehtsalat - 100 g
Karri - 1 tl
Sool - ½ tl
Pipar - ½ tl
Kaste:
Maitsestamata jogurt - 5 sl
Sidrunipipar - 1 tl
Sidrun - 1 väike
Sool - ¼ tl
  • Tükelda kana umbes 1 cm suurusteks kuubikuteks. Pane pann pliidile koos õliga soojenema. Kui pann on kuum, lisa sinna kana. Kui kana on muutunud valgeks, siis lisa karri, sool ja pipar. Sega pidevalt. Kui kana on seest küpsenud ning veidi pruunikas, võta pann pliidilt.
  • Pese salat ja tomatid. Haki salat ning lõika kirsstomatid neljaks. Pane suurde kaussi.
  • Kastmeks sega eraldi kausis kokku maitsestamata jogurt, sool ja sidrunipipar. Pese sidrun ja lõika pooleks. Pigista ühest poolest 3 sl sidrunimahla kaussi. Sega hoolikalt.
  • Lisa kana kaussi, kus on hakitud salat ja tomatid. Vala sinna ka kaste ning sega kõik läbi.
  • Pane täiesti puhas ja kuiv pann keksmisel kuumusel soojenema. Kui pann on soe, aseta sinna esimene tortilla. Lase tortillal pannil soojeneda umbes 1 minut ja kindlasti ära lase sellel muutuda krõbedaks.
  • Pane soe tortilla taldrikule ning lisa selle keskele u 4 sl täidist. Seejäral pane tortilla kokku. Esmalt voldi alumine serv keskele, siis voldi peale ka parem ja vasak serv.
  • Serveeri ja naudi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kanapasta

Kogus: neljale Koostisosad: Kanafilee - 300 g ehk 2 fileed Pasta - 450 g Toidukoor - 250 ml Porgand - 1 keskmine Küüslauk...