Kogus: 4 magustoidu klaasi
Koostisosad:
Vanillimaitseline kohupiimakreem - 600 g
Digestive’i küpsised - 150 g
Maasikamoos (hea oleks toormoos) - 100 g
Kakaopulber - 3-4 tl
- Jaga kohupiim võrdselt kahte kaussi. Ühte kaussi lisa kakaopulber. Teine jäta tavaliselt.
- Võta klaas ja hakka magustoitu kokku panema. Kõigepealt pane põhja umbes 1 sl kohupiima. Siis purusta näppude vahel parajateks tükkideks 1 küpsis. Selle peale pane moosi ning edasi pane uuesti kohupiima, kuid nüüd teist värvi. Siis lisa uuesti küpsis ja moos ning jätka samamoodi, kuni klaas on täis.
- Tee samamoodi ka teised klaasitäied.
- Võid kohe serveerida ja süüa.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar