reede, 24. märts 2017

Kihiline magustoit






Kogus: 4 magustoidu klaasi
Koostisosad:
Vanillimaitseline kohupiimakreem - 600 g
Digestive’i küpsised - 150 g
Maasikamoos (hea oleks toormoos) - 100 g
Kakaopulber - 3-4 tl


  • Jaga kohupiim võrdselt kahte kaussi. Ühte kaussi lisa kakaopulber. Teine jäta tavaliselt.
  • Võta klaas ja hakka magustoitu kokku panema. Kõigepealt pane põhja umbes 1 sl kohupiima. Siis purusta näppude vahel parajateks tükkideks 1 küpsis. Selle peale pane moosi ning edasi pane uuesti kohupiima, kuid nüüd teist värvi. Siis lisa uuesti küpsis ja moos ning jätka samamoodi, kuni klaas on täis.
  • Tee samamoodi ka teised klaasitäied.
  • Võid kohe serveerida ja süüa.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kanapasta

Kogus: neljale Koostisosad: Kanafilee - 300 g ehk 2 fileed Pasta - 450 g Toidukoor - 250 ml Porgand - 1 keskmine Küüslauk...