Kogus 8 tk
Koostisosad:
Tortillad - 8 tk
Veisehakkliha - 400 g
Tomatid - 2 suurt
Hapukurk - 3 keskmist
Sibul - 1 keskmine
Sool - ½ tl
Sidrunipipar - 1 tl
Lehtsalat - 1 pott
Maitsestamata jogurt - 5 sl
Juust - 100 g
Ketšup - 1-2 sl iga tortilla jaoks
- Pese salat ja tomatid. Siis haki ning aseta suurde kaussi.
- Pane pann pliidile suuremal tulel koos õliga soojenema. Koori ja haki sibul peeneks. Pane see kuumale pannile. Lisa kohe ka hakkliha. Sega ja tükelda pannilabidaga hakkliha väikesteks tükkideks. Kui hakkliha on juba veidi aega praadinud, lisa pool tl soola ja pool tl sidrunipipart. Prae kuni hakkliha on pruun ja veidi krõbe.
- Pane hakkliha samasse kaussi, kus on juba hakitud salat ja tomatid. Lisa sinna ka umbes 5 sl maitsestamata jogurtit ja veidi sidrunipipart. Sega kõik hoolega segamini. Kui näed, et jogurtit on vähe ja tahaksid kastet rohkem, lisa veidi maitsestamata jogurtit.
- Pane täiesti puhas ja kuiv pann keskmisele tulele soojenema. Kui pann on juba veidi soe, lisa esimene tortilla. Määri üle terve tortilla umbes 1-2 sl ketšupit. Seejärel puista peale riivjuustu. Lase tortillal soojeneda, kuni juust on juba natuke sulanud ja eemalda siis see pannilt. Ära lase selle liiga kaua pannil olla, kuna siis läheb see kõvaks ja seda ei saa enam kokku keerata. Tee samamoodi ka teiste tortilladega.
- Kui tortilla on pannilt tulnud, pane selle keskele ühest äärest teise hakklihasegu. Võid panna umbes 4 sl. Kui segu on lisatud, keera mõlemalt poolt tortilla ääred keskele kokku ning vajuta veidi peale, et see kinni jääks.
- Serveeri.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar