Koostisosad:
Paprika - 2 keskmist
Porgandid - 1 suurem
Sibul - 1 väike
Maitsestamiseks lahja äädikas - 2 sl
Sool - ½ tl
Sidrunipipar - 1 tl
- Tükelda paprika.
- Riivi porgandid keskmise riiviga.
- Pane pann pliidile sooja.
- Haki ka veel sibul.
- Lisa pannile õli ning paprika, porgand ja sibul.
- Lisa kohe ka sool ning pipar. Sega.
- Paari minuti pärast lisa 2 sl lahjendatud äädikat. Kohe pane peale ka kaas.
- Lase salatil kaane all haududa umbes 1 minutit.
- Võta kaas ettevaatlikult pannilt, kuna sealt tuleb alguses äädikast auru. Sega.
- Lase veel paar minutit salatil praadida kuni see hakkab vaikselt pruunikaks minema.
- Võta pann tulelt ja serveeri. Valmis!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar