reede, 24. märts 2017

Täisterajahust pannkoogid kaneeliga




Kogus: umbes 30 tk
Koostisosad:
Täisterarukkijahu - 4 dl ehk 400 ml
Muna - 3 tk
Suhkur - 3 sl
Keefir - 750 ml ehk 7,5 dl
Küpsetuspulber - ½ tl
Sool - 1 ½  tl
Kaneelitäidis:
Kaneel - 2 tl
Või - 50 g
Suhkur - 3 sl


  • Löö munad lahti suures kausis. Lisa sool, suhkur ning küpsetuspulber.
  • Lisa pool jahu kogust ning seejärel keefir. Sega ühtlaseks seguks. Nüüd lisa ka teine pool jahust ja sega uuesti.
  • Kaneelitäidise jaoks sulata või. Sinna sisse lisa suhkur ja kaneel. Sega ühtlaseks. Kui suhkur täielikult ära ei sula, võid segu mikrolaineahjus veel sulatada.
  • Pane pann pliidile soojenema. Lisa pannile õli.
  • Kuumale pannile pane ühe koogi jaoks umbes 1-2 sl tainast. Hea oleks pannile praadima panna 4-5 pannkooki.
  • Väikse lusikaga lisa igale koogile kohe ka 1 tl kaneelitäidist. Ürita see jagada pannkoogile ühtlaselt. Kui koogi servad on juba veidi krõbedad ja pruunid, keera need ümber.
  • Serveeri soovi korral mõne hapukama moosiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kanapasta

Kogus: neljale Koostisosad: Kanafilee - 300 g ehk 2 fileed Pasta - 450 g Toidukoor - 250 ml Porgand - 1 keskmine Küüslauk...