reede, 24. märts 2017

Kartulisalat






Kogus: neljale
Koostisosad:
Kartul - 6 väikest
Porgand - 2 väikest
Sink (mitte viilutatud) - 50 g
Hapukurk - 1 tk
Soovi korral õun - ½ tk
Majonees - 1 dl ehk 100 ml
Hapukoor - 2 dl ehk 200 ml
Sool - ½ tl

  • Pese kartulid ja porgandid. Pane potti ja kata veega. Pane pliidile keema. Vette lisa ka näpuotsatäis soola. Keeda juurvilju senikaua, kuni need on pehmed.
  • Kui kartulid ja porgandid on keenud, koori väikse noaga ettevaatlikult koort ära tõmmates.
  • Pärast kartulite ja progandite koorimist hakka neid hakkima parajateks kuubikuteks.
  • Haki ka sink, hapukurk  ja kui soovid lisada ka õuna, haki see ka.
  • Pane kõik hakitud koostisosad suurde kaussi ning lisa hapukoor, majonees ja sool. Sega kõik hoolikalt läbi. Vajaduse korral lisa veel hapukoort või majoneesi.
  • Serveeri ning lase hea maitsta!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kanapasta

Kogus: neljale Koostisosad: Kanafilee - 300 g ehk 2 fileed Pasta - 450 g Toidukoor - 250 ml Porgand - 1 keskmine Küüslauk...