Kogus: neljale
Koostisosad:
Kartul - 6 väikest
Porgand - 2 väikest
Sink (mitte viilutatud) - 50 g
Hapukurk - 1 tk
Soovi korral õun - ½ tk
Majonees - 1 dl ehk 100 ml
Hapukoor - 2 dl ehk 200 ml
Sool - ½ tl
- Pese kartulid ja porgandid. Pane potti ja kata veega. Pane pliidile keema. Vette lisa ka näpuotsatäis soola. Keeda juurvilju senikaua, kuni need on pehmed.
- Kui kartulid ja porgandid on keenud, koori väikse noaga ettevaatlikult koort ära tõmmates.
- Pärast kartulite ja progandite koorimist hakka neid hakkima parajateks kuubikuteks.
- Haki ka sink, hapukurk ja kui soovid lisada ka õuna, haki see ka.
- Pane kõik hakitud koostisosad suurde kaussi ning lisa hapukoor, majonees ja sool. Sega kõik hoolikalt läbi. Vajaduse korral lisa veel hapukoort või majoneesi.
- Serveeri ning lase hea maitsta!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar