reede, 24. märts 2017

Püreesupp





Kogus: naljale
Koostisosad:
Kartul - 1 keskmine
Porgandi, lillkapsa ja porgandi külmutatud segu - 200g
Toorjuust - 4 sl
Mitmevilja röstsai - 2 viilu
Sool - 1 tl
Sidrunipipar - 1 ½ tl

  • Koori kartul ja tükelda. Pane need koos külmutatud köögiviljadega potti, kata täpselt veega ning pane pliidile keema. Keeda neid niikaua, kuni kõik juurviljad on hästi pehmed. Need võivad isegi pudiks keeda.
  • Pane ahi soojenema 200 kraadi juurde,  et seal saaks mitmevilja röstsaia krõbedaks teha.
  • Tükelda mitmevilja röstsai meelepärase suurusega kuubikuteks. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pane ahju ja lase seal olla umbes  5-10 minutit, et need oleksid pealt krõbedad, kuid seest veel veidi pehmed.
  • Kui juurviljad on keenud, jäta need samasse potti ja ära keeduvett ära kalla. Lisa sool, pipar ja toorjuust. Purusta kõik saumiksriga kreemjaks ja siidiseks supiks.
  • Aseta valminud püreesupp kaussidesse ja pane peale mitmevilja röstsaia kuubikud.
  • Serveeri ning naudi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kanapasta

Kogus: neljale Koostisosad: Kanafilee - 300 g ehk 2 fileed Pasta - 450 g Toidukoor - 250 ml Porgand - 1 keskmine Küüslauk...