reede, 24. märts 2017

Singi-juustu pannkoogid





Kogus: 10 pannkooki
Koostisosad:
Jahu - 5 dl ehk 500 ml
Muna - 4 tk
Piim - 600 ml ehk 6 dl
Suhkur - 8 tl
Sool - 1 tl
Pitsakate - 300 g
Juust - 200 g
Õli praadimiseks


  • Võta suur kauss ja lisa sinna munad. Klopi need vispliga lahti, lisa sool ja suhkur.
  • Mõõda välja jahu ja piim. Lisa pool jahu kogusest kaussi munade juurde ning sega ühtlaseks. Siis lisa piim ning ka ülejäänud kogus jahu. Sega tainas ühtlaseks.
  • Pane pann tulele ning lisa pannile õli. Kui pann on kuum, lisa kolmveerand kuni üks kulbitäis tainast.
  • Lase üks pool ära küpseda. Siis keera pannkook ringi ja poolele koogile raputa peale peotäis sinki ja peotäis riivjuustu.
  • Seejärel voldi pannkook pannil pooleks ning veel ükskord pooleks, et pannkook oleks kokku volditud neljaks. Vajuta pannilabidaga peale, et kook jääks paremini kokku. Pööra veel pannkooki enne, kui pannilt ära võtad.
  • Jätka sama ka teiste pannkookidega.
  • Kui kõik on valmis, serveeri ja lase hea maitsta.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kanapasta

Kogus: neljale Koostisosad: Kanafilee - 300 g ehk 2 fileed Pasta - 450 g Toidukoor - 250 ml Porgand - 1 keskmine Küüslauk...