reede, 24. märts 2017

Karask





Kogus: umbes 8 tk
Koostisosad:
Keefir - 2,5 dl ehk 250 ml
Muna - 1 tk
Odrajahu - 3 dl
Nisujahu - 1,5 dl
Õli - 2 sl
Sool - 1 tl
Suhkur - 1 tl
Küpsetuspulber - 1 tl
Õli vormi määrimiseks
Soovi korral võid serveerimiseks


  • Võta suurem kauss ja klopi selles muna koos suhkru ja soolaga segamini. Lisa veel ka keefir ja õli.
  • Pane ahi soojenema 200 kraadi juurde.
  • Teises kausis sega omavahel kokku nisujahu, odrajahu ja küpsetuspulber.
  • Vala jahud kaussi, kus enne kloppisid munad. Sega hoolikalt.
  • Määri küpsetusvorm õliga. Vala tainas vormi ja määri lusikaga laiali, kuna tainas on üpris paks.
  • Pane karask ahju ja küpseta umbes 20 minutit, et see oleks peale mõnusalt kuldne.
  • Võta ahjust, eemalda vormist ning serveeri näiteks võiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kanapasta

Kogus: neljale Koostisosad: Kanafilee - 300 g ehk 2 fileed Pasta - 450 g Toidukoor - 250 ml Porgand - 1 keskmine Küüslauk...