Kogus: umbes 8 tk
Koostisosad:
Keefir - 2,5 dl ehk 250 ml
Muna - 1 tk
Odrajahu - 3 dl
Nisujahu - 1,5 dl
Õli - 2 sl
Sool - 1 tl
Suhkur - 1 tl
Küpsetuspulber - 1 tl
Õli vormi määrimiseks
Soovi korral võid serveerimiseks
- Võta suurem kauss ja klopi selles muna koos suhkru ja soolaga segamini. Lisa veel ka keefir ja õli.
- Pane ahi soojenema 200 kraadi juurde.
- Teises kausis sega omavahel kokku nisujahu, odrajahu ja küpsetuspulber.
- Vala jahud kaussi, kus enne kloppisid munad. Sega hoolikalt.
- Määri küpsetusvorm õliga. Vala tainas vormi ja määri lusikaga laiali, kuna tainas on üpris paks.
- Pane karask ahju ja küpseta umbes 20 minutit, et see oleks peale mõnusalt kuldne.
- Võta ahjust, eemalda vormist ning serveeri näiteks võiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar