reede, 24. märts 2017

Lavaš







Koostisosad:
Lavaš - 1 tk
Viilutatud sink - 300 g
Hapukurk - 2 suurt
Sulatatud juust ehk merevaik - 150 g
Salatilehed - 1 pott



  • Laota lavas laiali ja määri suure lusikaga peale sulajuust.
  • Pese salat ja viiluta hapukurgid üsna õhukesteks viiludeks.
  • Laota lavaši peale ühtlaselt esmalt salatilehed, siis sink ning viimaks hapukurgiviilud.
  • Hakka lavaši laiupidi kokku keerama. Hea on seda teha mitmekesi, et lavaš ei murduks.
  • Viiluta kokkukeeratud lavaš umbes 4-5 cm laiusteks viiludeks.
  • Serveeri ning naudi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kanapasta

Kogus: neljale Koostisosad: Kanafilee - 300 g ehk 2 fileed Pasta - 450 g Toidukoor - 250 ml Porgand - 1 keskmine Küüslauk...