reede, 24. märts 2017

Risoto kanaga



Kogus: neljale
Koostisosad:
Kanafilee - 150 g ehk 1 filee
Riis - 200 g
Külmutatud porgandi-herne-maisi segu - 100 g
Sibul - 1 väiksem
Sool - ¼ tl riisile, ¼ tl kanale
Sidrunipipar - ½ tl
Karri - ½ tl
Praadimiseks õli
  • Pane pliidile kaks potti koos veega soojenema.
  • Kui vesi hakkab pottides keema, lisa ühte riis ja sool, sega pidevalt. Teise kalla külmutatud köögiviljad.
  • Köögivilju keeda paar minutit, et need oleksid pehmed. Võta tulelt ja kurna sõelaga kraanikausis.
  • Riisi keeda umbes 15 minutit või seni, kuni riis on pehme, kuid mitte liialt. Võta tulelt ja kurna sõelaga kraanikausis kuuma vee all.
  • Koori sibul ja haki see väikesteks tükkideks. Haki kuubikuteks ka kanafilee.
  • Pane pann koos õliga pliidile soojenema. Kui pann on kuum, lisa tükeldatud kanafilee. Kui kana on tõmbunud valgeks ja vedelik on kadunud, lisa karri, sool, sidrunipipar ning sibul. Prae, kuni kana on pruun. Siis lisa pannile kurnatud riis ja köögiviljad. Sega kõik hoolikalt läbi. Soojenda risotot paar minutit vahepeal segades.
  • Serveeri ja lase hea maitsta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kanapasta

Kogus: neljale Koostisosad: Kanafilee - 300 g ehk 2 fileed Pasta - 450 g Toidukoor - 250 ml Porgand - 1 keskmine Küüslauk...